Samantha Heemskerk

Gediplomeerd coupeuse en lerares van Naaistudio 6

”Ik geef al sinds 2012 met veel plezier naailes aan beginners en gevorderen.”

Naaistudio 6

De studio is een grote ruimte van 6,5 x 4 meter op de eerste verdieping van ons huis.

Er staat een grote op maat gemaakte tafel in het midden met ruime en professionele werkplekken. In de hoek is een grote kniptafel aanwezig waar je staand je stoffen kunt knippen. Met uitzicht over het water van de Vivaldisingel is het een rustige en inspirerende ruimte voor de naailessen.

Voorstellen

Mijn naam is Samantha Heemskerk en ik ben de eigenaresse van deze mooie naaistudio sinds 2012. Als je op naailes komt zal ik je begeleiden.

Na mijn opleiding MTS bouwkunde heb ik bij de Movak mijn diploma 
Costumière afgerond. Ik heb deze twee vakgebieden 8 jaar goed kunnen combineren naast Styliste in de verf, wand en glas branche. Na mijn diploma HBO Artemis (Amsterdam Fashion Instituut) heb ik in 2012 mijn eigen naaistudio geopend en heb ik al vele cursisten het mooie vak van de zelf-maak-mode kunnen leren.

Erkenning

Ik werk samen met het patronen blad Knipmode
En ben één van de officiële Knipmode professionals naaischolen.

Opleiding

MTS bouwkunde
september 2000 tot juni 2004

Door deze afgeronde technische opleiding heb ik mijn ruimtelijk inzicht optimaal ontwikkeld en dit gebruik ik tot de dag van vandaag in het patroon tekenen en technische werkbeschrijvingen lezen.

Movak Coupeuse
september 2003 tot juni 2005

Bij de gerenommeerde nederlande Movak (mode vak school) heb ik eerst mijn costumière en vervolgens mijn coupeuse diploma afhaald.

HBO Artemis Academie
september 2006 tot juni 2008

Bij deze school heb ik zowel de artistieke- als de ‘harde’ zakelijke kant leren kennen van de modebusiness en heb ik veel over stoffen en materialen geleerd. Hierdoor kan ik mijn cursisten inspiratie geven over kleur combinaties en de vele soorten stof.

Volg mij op Social Media

Ik plaats regelmatig tips over zelf-kleding-naaien, laat foto’s zien van gemaakte projecten van cursisten en van mijzelf. Erg leuk om te volgen en om zelf ook weer inspiratie op te doen!