Webshop  PDF patronen

De mooiste PDF patronen voor vrouwen, kinderen en accessoires vindt je hier. Thuis uit te printen en met gedetailleerde foto voor foto werkbeschrijving en video voor iedereen toegankelijk om te maken. 

spring sale 3o procent korting op alle patronen

Naaipatronen

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen in de webshop. Hier vind je naaipatronen voor vrouwen, kinderen en asseciores die je thuis kunt gaan maken. Met veel aandacht ontworpen door Coupeuse Samantha Heemskerk speciaal voor jou. 

Hoe werkt het? 

Je koopt een pdf patroon die je thuis uitprint in A4 formaat. Met de bijgeleverde naai-instructies word je van begin tot eind geholpen. Het is een gedetailleerde beschrijving van elke stap in het maken van de patronen. Het bevat duidelijke foto’s, verklarende tekst en tips die jou projecten een professionele uitstraling geven.

Als sommige naaitechnieken nieuw voor je zijn, is dit een uitstekende gelegenheid om je naaivaardigheden te ontwikkelen. Beschouw deze patronen als jou naailessen.

NIEUW PATROON!

Shirt & jurk met 10 variaties 

Perfecte basis patronen voor kinderen van 2 tot 16 jaar oud om een shirt en een jurk met extra opties te kunnen maken, zoals: een volant op het voorpand en ruffels onderaan het rokdeel.

 

Altijd op de hoogte blijven van nieuw uitgekomen patronen ? 

Meld je aan voor de nieuwsbrief 

overshoulder-mockup-of-a-woman-using-a-rose-gold-iphone