Webshop  PDF patronen

De mooiste PDF patronen voor vrouwen, kinderen en accessoires vindt je hier. Thuis uit te printen en met gedetailleerde foto voor foto werkbeschrijving en video voor iedereen toegankelijk om te maken. 

flared-pants-foto-voorkant

Naaipatronen

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen in de webshop. Hier vind je naaipatronen voor vrouwen, kinderen en asseciores die je thuis kunt gaan maken. Met veel aandacht ontworpen door Coupeuse Samantha Heemskerk speciaal voor jou. 

Hoe werkt het? 

Je koopt een pdf patroon die je thuis uitprint in A4 formaat. Met de bijgeleverde naai-instructies word je van begin tot eind geholpen. Het is een gedetailleerde beschrijving van elke stap in het maken van de patronen. Het bevat duidelijke foto’s, verklarende tekst en tips die jou projecten een professionele uitstraling geven.

Als sommige naaitechnieken nieuw voor je zijn, is dit een uitstekende gelegenheid om je naaivaardigheden te ontwikkelen. Beschouw deze patronen als jou naailessen.

NIEUW PATROON !

Maxi stroken jurk 

Deze prachtige maxi stroken jurk staat niet alleen chique maar draagt ook heerlijk! Naai deze jurk zelf met dit PDF naaipatroon inclusief duidelijke foto voor foto werkbeschrijving. Te maken in de maten EU 34 tot 52.

 

Altijd op de hoogte blijven van nieuw uitgekomen patronen ? 

Meld je aan voor de nieuwsbrief 

overshoulder-mockup-of-a-woman-using-a-rose-gold-iphone