Recensies

Recensies en reviews van cursisten van Naaistudio 6

” Nu ruim een jaar ervaring met lessen bij Samantha. Ik ga er met veel plezier heen, ze helpt mij mijn grenzen te verleggen met moeilijkere naaiprojecten. Kernwoorden: zeer toegankelijk, ook buiten de lessen; flexibel wat betreft inhalen van lessen; deskundig en enthousiast; schone lesruimte met grote tafels; gebruik van (eigen) naaimachine/ tafel met corona schermen tussen de werkplekken. Kortom een aanrader voor jong en oud!”

Ellen Kerseboom

”Helemaal super – ik kan naaistudio 6 aan iedereen aanbevelen! Je mag zelf bepalen wat je gaat maken en wordt daarbij heel goed geholpen. Het is dus les op maat en omdat iedereen wat anders maakt, leer je ook weer veel van de anderen. Samantha (de lerares) is heel rustig en geduldig en super aardig. Iedereen kan er terecht: als je nog helemaal niets weet, of als je al ervaren bent maar nieuwe technieken wilt leren, of als je het gewoon gezellig vindt. Heb nu 8 lessen gehad en ga verder met nog 40 lessen!”

Chantal Hogenes

”Wat ben ik blij dat ik hoorde van mijn schoondochter over de naaistudio 6

Het is zo fijn om naar de naailessen te gaan de fijne sfeer en de goede raadgevingen van Samantha .

Ik heb er 8 lessen opzitten en kijk er naar uit om weer te gaan beginnen.”

Joke Schreurs

”Top Naaistudio!

Je leert de meest geweldige dingen te maken. Samantha is lief en geduldig en heeft veel tips en tricks en legt alles heel goed/begrijpelijk uit & je mag zelf weten wat je maakt.

Daarnaast is het erg gezellig”

Nikita Adriaanse

”Begin oktober ben ik gaan zoeken naar een locatie waar ik een cursus kon gaan volgen. Zo kwam ik uit bij Naaistudio 6 in Nieuw-Vennep. De site ziet er echt overzichtelijk uit en het is duidelijk wat er mogelijk is. Ook de recensies waren heel positief en ik besloot om een e-mail te sturen voor een proefles.

Samantha, de eigenaresse van Naaistudio 6, had snel terug gereageerd en ik kon op 21 oktober een proefles krijgen. Die les had ik keuze uit het maken van drie dingen, een tas, een speldenkussen of een etui. Ik had voor de tas gekozen. Het leuke is dat het allemaal dingen waren die je in één les af kon maken, dus je ook echt met iets naar huis ging. Alles is die les aan bod gekomen, van patroontekenen tot het naaien zelf.

Ik vond het zo leuk om te doen, dat ik besloot om een 8 lessenkaart aan te schaffen. Wel moest ik nog even wachten op een plekje op de maandagavond, zo leuk vindt iedereen de naaicursus dat er nog even geen plek was!

Maandagavond 7 november was het zover, ik mocht beginnen! verder lezen….”

Jessica Evers

Hoewel ik helaas geen tijd heb voor het volgen van Samantha’s naailessen heb ik, in een geheel andere context, veel van haar geleerd. Samen hebben wij met weinig geld en een hoop fantasie verschillende operaproducties aangekleed. Het fijne was dat Samantha nooit zegt: dat kan niet, maar altijd wel een oplossing weet te bedenken. Bijvoorbeeld het gebruik van wikkelrokken, waarvan alleen de lengte moest worden afgepast. Met het grote voordeel dat de zangeressen al op de eerste repetitie aan hun kleding kunnen wennen. Een modern overhemd met een kraag en manchetten van kant veranderen een zanger onmiddellijk in de ‘jeune premier’ uit een romantische opera.

Kortom, de samenwerking met Samantha was en blijft een jaarlijks terugkerend feest. En niet in de laatste plaats door haar charmante persoonlijkheid!

Nelly Vogler (regisseur International Belcanto Academy)

”Super gezellige en leerzame naailes.

Ik had nog nooit gewerkt met een naaimachine en nu maak ik van alles, dankzij Naaistudio6. Tijdens de lessen kan je gebruik maken van de machines die daar aanwezig zijn dus je hoeft nog niet meteen een naaimachine te kopen. Uiteraard mag je als je die wel hebt meenemen. Ook op les krijg je dan uitleg over je eigen machine (hoe fijn is dat)

Tijdens de lessen mag je zelf je patroon uitkiezen en daarna onder begeleiding je kledingstuk maken. Je hoeft niet bang te zijn dat t niet zal lukken want er is genoeg uitleg en aandacht! Echt een aanrader voor als je wilt leren naaien of om je aan te sluiten bij een groep dames die allemaal gezellig creatief bezig zijn!

Ik zou zeggen kom gezellig een proefles doen want wat is er niet leuker om iets te dragen/maken wat uniek en exclusief is en door jou zelfgemaakt!!”

Marjolein

”Vrijdagavond is dankzij naaistudio 6 mijn favoriete avond! Samantha is heel geduldig en neemt de tijd voor al haar cursisten. En je mag ook je eigen projecten kiezen waar je aan begint!! En als je thuis bezig bent kun je haar ook je vragen app-en.”

Joyce van Dijk

”Voor iedereen die op naailes wil dit is echt een top Naaistudio Alles word goed uitgelegd je mag maken wat je wil en je voelt je er snel op je gemak

als je erover denkt om op naailes te gaan? Ik zeg doen. Ik heb ook lang gedacht zal ik t doen maar toen ik er eenmaal mee bezig was…

Echt heel leuk en makkelijk voor als je zelf kleding wil maken. Toppie!!!”

Angelique Sinke

”Ik vond mijn lessen bij Naaistudio 6 erg leuk, want ik leerde elke les iets nieuws. Ook vind ik de lerares, Samantha, erg aardig. Doordat ze heel rustig blijft, kan ze alles goed aan iedereen uitleggen. Dus ik beveel Naaistudio 6 aan iedereen aan die geïnteresseerd is in naaien of een keertje iets wil weten over stoffen e.d.”

Claire van Rijn

”De naaistudio ziet er heel goed uit en de sfeer is prettig ook is Samantha rustig en leg je alles goed uit.”

Donna verhagen

”Al een paar jaar neem ik een leskaart van 8 lessen bij Samantha, waarom ? Ik leer elke keer wat bij,  iets nieuws om  te naaien, de manier waarop, leuke hebbedingen die er zijn om te gebruiken bij het naaien  waardoor je het voor jezelf makkelijker kan maken , de gezelligheid die er onder de cursisten is, geen gesjouw met naaimachines want die zijn aanwezig,  voldoende gratis parkeergelegenheid, en heel belangrijk een superlieve enthousiaste lerares die het geduld heeft om je te begeleiden met je naaiprojecten.”

Mireille Breedijk

”Ik ben op naailes gegaan, omdat ik creatief bezig wilde zijn met een andere mensen.

Ik ben blij dat ik Naaistudio 6 heb gevonden, er hangt een ontzettend ontspannende en gezellige sfeer.

Samantha daagt me uit in mijn creativiteit, waarbij ze de technieken helder en in begrijpelijke taal uitlegt.

Het fijne aan Samantha vind ik dat ze de lessen goed voorbereid. Als ze iets belooft klaar te leggen of uit te zoeken, dan doet ze dat ook.

Ik heb twee keer een strippenkaart genomen om een colbert en een overhemd te maken.

Voorlopig kan ik weer even voort, maar ik zal zeker af en toe een les nemen op de momenten dat ik vast zit. Of gewoon voor de gezelligheid.”

Sandra Slegers