Tijden & prijzen

Je meldt je aan voor een vaste les per week. Elke naailes duurt 2,5 uur. Mocht je een keertje niet kunnen dan kan er ingehaald worden op een andere lesmoment. Hierdoor krijg je altijd de lessen waar je voor betaald hebt.

Tijden 

Maandag ochtend             09.00 – 11.15 uur

Maandag avond                19.30 – 21.45 uur

Donderdag ochtend         09.00 – 11.15 uur

Donderdag avond             19.30 – 21.45 uur

Vrijdag ochtend                09.00 – 11.15 uur

*Meld je aan via het aanmeldformulier dan kom je op de wachtlijst, en krijg je een berichtje zodra er weer plek is.

 

Prijzen

1 losse naailes                       € 27,50

8 lessen kaart                        € 189,-

20 lessen half jaar kaart      € 449,-

40 lessen jaar kaart              € 869,-

 

 

Vakantie’s

Er zijn geen lessen op :
– nationale feestdagen
– zomervakantie 22 juli – 25 augustus 2024
– herfstvakantie 26 oktober – 3 november 2024
– kerstvakantie 21 december – 5 januari 2025

In de mei vakantie lopen de lessen gewoon door.

 

 

Vaste les per week

Je meldt je aan voor een vaste les per week. Elke les is 2 uur en een kwartier met een uitloop ( opruimen, patroon bladen lenen enz.) van een kwartier. In totaal dus 2,5 uur.  

Mocht je een keertje niet kunnen dan kan er in overleg ingehaald worden op een andere lesmoment. Hierdoor krijg je altijd de lessen waar je voor betaald hebt. Voor meer informatie over inhaal lessen en voorwaarden kijk even op de FAQ

 

Cadeau

Naailessen als cadeau aan iemand geven? Dat kan!
Na betaling ontvang je een mooie cadeaukaart in PDF op A4 formaat via de mail.
Beschikbaarheid is in overleg. Neem contact op over de mogelijkheden. 

”Super gezellige en leerzame naailes.

Ik had nog nooit gewerkt met een naaimachine en nu maak ik van alles, dankzij Naaistudio6. Tijdens de lessen kan je gebruik maken van de machines die daar aanwezig zijn dus je hoeft nog niet meteen een naaimachine te kopen. Uiteraard mag je als je die wel hebt meenemen. Ook op les krijg je dan uitleg over je eigen machine (hoe fijn is dat)

Tijdens de lessen mag je zelf je patroon uitkiezen en daarna onder begeleiding je kledingstuk maken. Je hoeft niet bang te zijn dat t niet zal lukken want er is genoeg uitleg en aandacht! Echt een aanrader voor als je wilt leren naaien of om je aan te sluiten bij een groep dames die allemaal gezellig creatief bezig zijn!

Ik zou zeggen kom gezellig een proefles doen want wat is er niet leuker om iets te dragen/maken wat uniek en exclusief is en door jou zelfgemaakt!!”

Marjolein

”Vrijdagavond is dankzij naaistudio 6 mijn favoriete avond! Samantha is heel geduldig en neemt de tijd voor al haar cursisten. En je mag ook je eigen projecten kiezen waar je aan begint!! En als je thuis bezig bent kun je haar ook je vragen app-en.”

Joyce van Dijk

”Helemaal super – ik kan naaistudio 6 aan iedereen aanbevelen! Je mag zelf bepalen wat je gaat maken en wordt daarbij heel goed geholpen. Het is dus les op maat en omdat iedereen wat anders maakt, leer je ook weer veel van de anderen. Samantha (de lerares) is heel rustig en geduldig en super aardig. Iedereen kan er terecht: als je nog helemaal niets weet, of als je al ervaren bent maar nieuwe technieken wilt leren, of als je het gewoon gezellig vindt. Heb nu 8 lessen gehad en ga verder met nog 40 lessen!”

Chantal Hogenes