Stoffen winkels

Waar haal ik mijn stoffen en fournituren die ik nodig heb voor het maken van de PDF naaipatronen?

Stoffenwinkels in de buurt van Nieuw-Vennep

wol en zo logo

Wol & Zo, Lisse

Stoffen en Fournituren

Bij deze winkel op de kop van de winkelstraat in Lisse kom ik graag. Ze hebben een mooie collectie stoffen voor ieder wat wils. Diverse fournituren en daarnaast ook veel wol en brei materialen.

logo los naaimachines

Los naaimachines, Roelofarendsveen

Naaimachines, Lockmachines enz. 
Stoffen en fournituren

Ook met deze winkel heb ik fijne samenwerking. De naaimachines waar de cursisten mee naaien ( Brother innovis 15) komen hier vandaan en zijn hier in onderhoud. Naast vele merken naaimachines heeft deze winkel een mooie collecie stoffen en fournituren en je wordt er altijd vriendelijk te woord gestaan.

rooijackers logo

Rooijackers Naaimachines, Katwijk

Naaimachines, Lockmachines enz.
Stoffen & fournituren.

Dit gerenomeerd bedrijf in katwijk heeft veel ervaring en je wordt er vriendelijke en kundig geholpen. Ze hebben veel merken naaimachines & lockmachines. En een mooie wisselde collectie aan stoffen en fournituren.

rooijackers logo

Holland stoffenhuis, Katwijk

Stoffen & fournituren.

Naast een mooie website heeft deze winkel een groot aanbod, ik koop hier ook graag mijn paneel stoffen en mooie vrolijke print stoffen voor kinder patronen. 

logo los naaimachines

De Sampler Patchwork- en Quiltshop, Haarlem

Stoffen en fournituren
Patchwork 

Vrolijk wordt ik van de mooie en kleurrijke lapjes in deze winkel. Deze winkel is vooral gespecialiseerd in kleinere voor gesneden lapjes stof. Super leuk ook naast patchwork voor kleine projecten zoals etui’s, tassen of het repareren/pimpen van bestaande kleding.

Stoffenwinkels in Den Haag

boerenbonthal logo

Boerenbonthal, Centrum Den Haag

Stoffen en Fournituren

Mooie grote winkel met maar liefst drie verdiepingen aan stoffen. Mooi gesorteerd in de kelder vind je ongebleekte-, uni- en technische stoffen en vele soorten knopen. Op de begane grond vind je een heleboel fournituren, vele mode stofsoorten, gordijn en meubelstoffen. 

Little_Smilemakers_Studio logo

Little Smilemakers Studio, Den haag

 Biologische Stoffen. 

Deze unieke stoffen zijn zelf ontworpen door Little Smilemakers Studio en zijn gemaakt van biologische oorsprong. Het is een knussen en winkel vol met inspiratie. Overl hangen zelf genaaide items. Het is net of je live door een pinterest pagina heen loopt. 

van Domburg textiel logo

Van Domtextiel, de bomenbuurt in Den Haag

Stoffen & fournituren.

Ze staan altijd al op de Blaak markt in Rotterdam en hebben nu ook een winkel in Den Haag, je kunt hier heerlijk snuffelen tussen de vele stoffen en ze hebben altijd een goede mooie collectie stoffen op voorraad. 

Stoffenwinkels in Amsterdam

Het leuke van deze winkels is dat ze allemaal naast en tegenover elkaar zitten op de Albert Cuypstraat. 
N&N stoffen logo

N & N stoffen, Amsterdam

Stoffen en Fournituren

Grote winkel en dus een groot aanbod in prachtige mode stoffen. Maar ook outdoor stoffen en meubel stoffen. Voor de kleine portomonee als de grote. 

boerenbonthal logo

Boerenbonthal, Amsterdam

Stoffen en fournituren

Het familiebedrijf De Boerenbonthal levert al 57 jaar kwaliteitsstoffen uit alle windstreken van de wereld aan particulieren, mode- en interieur­ontwerpers, theater, film, scholen, feesten en evenementen.

nanucci logo

Nanucci Tessuti, Amsterdam

Exclusieve Stoffen & fournituren.

Sinds 1949 is deze mooie winkel de  leverancier van exclusieve mode-, bruids- & interieurstoffen van voornamelijk gerenommeerde Europese stoffenhuizen. Of je nu op zoekt bent naar een Italiaanse zijden satijn Duchesse, een wollen tweed voor een Chanel jasje of de perfecte stof voor “that little black dress” hier ben je aan het juiste adres.

kniphal logo

Kniphal, Amsterdam

Stoffen & fournituren.

Hier kom ik graag als ik een speciale technische stof nodig heb voor bijvoorbeeld een buiten kussen, waterdichte voering voor een jas, tafelzeil enz. Ze zijn hierin gespecialiseerd en hebben daarnaast ook lekker brede stoffen, dus minimaal knipverlies. 

silkroute amsterdam logo

Silkroute, Amsterdam

Stoffen & fournituren.

Hier kunt je terecht voor prachtig gekleurd kant en zijden stoffen in alle prijsgroepen. Het is een mooie kleurrijke winkel en je wordt er vriendelijke geholpen.